سلام
من کتاب شیمی عمومی (مورتیمر) رو دارم البته مال پدرم هست ، سال چاپ کتاب حدودا بر میگرده به 20 سال پیش!
چاپ جدید کتاب با چاپ های قبل فرقی داره؟ لازمه چاپ جدید رو بخرم (برای المپیاد)؟
سلام
من کتاب شیمی عمومی (مورتیمر) رو دارم البته مال پدرم هست ، سال چاپ کتاب حدودا بر میگرده به 20 سال پیش!
چاپ جدید کتاب با چاپ های قبل فرقی داره؟ لازمه چاپ جدید رو بخرم (برای المپیاد)؟
کتاب سال اول که چیز خاصی نداره به جز چند صفحه خاص مث برج تقطیرو... بقیش به درد نمی خوره
من اگه جای شما بودم شروع می کردم کتاب دوم و خوندن موازی با اون مورتیمرو می خوندمو از کتابای سطح پایین شروع به حل سوال می کردم چون کتاب دوم خیلی پرباره هرچه قدرم که ازش چیز یاد بگیری بازم واسه یاد گرفتن جا داره
یا حق...
بنده ی تدبیرم کند، محتاج تقدیر خداست.
برای مرحله ی اول و دوم المپیاد دقیقا چه فصل هایی از مورتیمر رو باید بخونیم و چه فصل هایی رو باید برای دوره ی تابستان خوند؟
دوستانی که در این زمینه اطلاعاتی دارند لطفا راهنماییم کنند
با تشکر
فاصله میان داشتن و نداشتن ، صرف فعل خواستن است!!
جلد اول برای مرحله 1 و 2....جلد 2 برا مرحله ها ی بعدی...
معلم ما میگه باید ساختار اتم و جدول رو اول بخنونید
مغز متفکر (13-10-90)
به نظرمن هم اگه به ترتیب بخونی واست راحت تر میشه.
اندیشه سازان جلد قدیم هم هنوز هست؟(اگه پیدا بشه کتابای محشرین)
من فک نکنم باشه...ولی سال اول و دوم مبتکران دکتر بازرگانی خوبه حالا من تستشو داشتم گرچه خیلی قطور بود ولی نکاتش عالی بود...واسه سال سوم (البته من زیاد کتابای گاج دوست نداشتم)ولی واسه شیمی سال سوم شنیدم میگن گاج میکروطبقه بندی خوبه(اگه درست گفته باشم،اون جلد سفیده)امید وارم موثر بوده باشه و منظور رو درست فهمیده باشم...
قدر وقت را بدانیم...خیلی بدانیم...خیلی خیلی بدانیم...
من خودم مورتیمر رو یک دور تموم کردم . ( به جز 3 فصل آخر ) در کل کتاب خوبیه ولی مطالبش بیشتر به درد مرحله ی دو می خوره . یه خوبیش هم سوالات آخره هر مبحثشه که توصیه می کنم حل کنی .![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)