سلام
من کتاب شیمی عمومی (مورتیمر) رو دارم البته مال پدرم هست ، سال چاپ کتاب حدودا بر میگرده به 20 سال پیش!
چاپ جدید کتاب با چاپ های قبل فرقی داره؟ لازمه چاپ جدید رو بخرم (برای المپیاد)؟
سلام
من کتاب شیمی عمومی (مورتیمر) رو دارم البته مال پدرم هست ، سال چاپ کتاب حدودا بر میگرده به 20 سال پیش!
چاپ جدید کتاب با چاپ های قبل فرقی داره؟ لازمه چاپ جدید رو بخرم (برای المپیاد)؟
سلام دوست عزیز . نه زیاد ویرایشش فرق نمیکنه . هرچی که هست فقط بخون
The truth is always in the last place you look
باید خیلی رو مورتیمر تسلط داشته باشیم ! نه ؟×
17 سالگی ...
من اگر میخواستم دوباره واسه المپیاد آماده بشم، مورتیمر(ترجمه ی دکتر عابدینی) را میخوردم، حل تمریناتش خیلی مهمه، یادتون باشه.![]()
A.J_94
مورتیمر کتاب خوبیه ولی کمی سطحش پایینه
من خودم دو جلدش رو کاملا حفظم
ولی شیمی عمومی ماهان خیلی خوبه
آموزش انواع المپیاد تا گرفتن مدال
توسط مدال آوران سال های گذشته و حال
گروهک شیمیدانان
www.iranianchemistry.blogfa.com
mary.b (30-12-11)
بله، اما کتاب Base خوبیه، در ضمن کتاب شیمی عمومی ماهان طبق اطلاعات من دیگه چاپ نمیشه، با وجود اینکه سطحش بالاس ولی مطالبش قدیمیه و نیاز به ویرایش داره، من پیشنهاد میکنم اگر مورتیمر را خوندید و وقت دارید شیمی عمومی مسترتون را گیر بیارید و بخونید، داده های فیزیکیتون را هم زیاد میکنه. اونم 2 جلده...
یادتون باشه شما میتونید به راحتی طلا بیارید...![]()
A.J_94
والا زیادم لازم نیست روش مسلط باشین اما بلد باشین مثلا خیلی از مطالب جلد دوم برا دوره 40 هم لازم نیست
راجه به شیمی عمومی ماهان دوستان به شدت و به شدت و به شدت توصیه میکنم در برنامه تون بذارید و حتما بخونید بخصوص بخشای مرتبط با شیمی فیزیکش رو
The truth is always in the last place you look
واسه سال اول چه كتابي بهتره ؟ انديشه سازان سال دوم و سوم خوبه ؟ گاج كنكور چطور ؟ مورتيمر واسه سال اول لازمه ؟![]()
نوشته اصلی توسط baroon
اندیشه سازان قدیم مبتکران جدید (مهندس بازرگانی) واقعا کتابای توپین منم اول دبیرستان با اینا شروع کردم به نظرم مورتیمرو شروع کن به خوندن
چون هرچی زودتر شروع کنی به نفعته در کنارش فاطمی ها را بخون به نظرم با سرفصلای مورتیمر شروع کنی بهتره تا کتابای درسی از کتب درسی
ها هم یه واو جا ننداز یادت باشه تک تک تمیرینای مورتیمرم بخونی![]()
هر کجا هستم ...باشم... آسمان مال من است
دوست عزیز ترجمه ی خوب نقش به سزایی در فهم مطلب داره یه نظر بنده چاپ های جدیدتر -خصوصا ویراست ششم- نسبت به چاپ های قدیمی خیلی بهترن![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)