بیاین راجع به اینکه با چه رتبه ای جه رشته ای کدوم دانشگاه می شه قبول شد؟ صحبت کنیم
مثلا مکانیک و هوافضای دانشگاهای تهران با چه رتبه ای میشه قبول شد؟منطقه 2
بیاین راجع به اینکه با چه رتبه ای جه رشته ای کدوم دانشگاه می شه قبول شد؟ صحبت کنیم
مثلا مکانیک و هوافضای دانشگاهای تهران با چه رتبه ای میشه قبول شد؟منطقه 2
خوش به حال منطقه 3 ؟نوشته اصلی توسط yaldaazadeh
جالبه!
همين پارسال رتبه 4 منطقه 3 كه 48 كشور شده بود پزشكي دانشگاه تهران قبول نشد ولي 160 منطقه 2 پزشكي دانشگاه تهران قبول شده!
...
تو 13 رشته ی پر طرفدار ، انتخاب رشته براساس رتبه کشوری زیر گروهه ، نه منطقه. رتبه زیر گروه 1 ایشون بالا بوده. تو رتبه ی کل ، زمین هم تاثیر داده میشه.نوشته اصلی توسط hypressponder
![]()
درسته که نتایج کنکورو آخر این هفته میدن؟؟؟
البته...عصبانی نشین من خودم هم باورم نمیشه..
فقط از یه نفر شتیدم گفتم شاید درست باشه!!!
این اشتباهه. تو این 13 رشته بومی پذیری کمتره ولی سهمیه مناطق مثل بقیه رشته ها وجود داره.نوشته اصلی توسط nassim
راستی من قبلا هم گفتم اخرین کسایی که در منطقه2 پزشکی دانشگاه تهران قبول شدن و بومی نبودن رتبشون حدود 60-70 منطقه2 بوده. این رتبه ی 160 هم یا همونطور که نسیم گفت زمینو پایین زده یا این که سهمیه بومی(یا...) داشته.
من تو مجله موفقیت خوندم. دکتر نکویی نوشته بود که در این 13 رشته ، پذیرش ، بومی نیست و براساس رتبه کشوریه.نوشته اصلی توسط hmggi
راهبر ادبی
اگه اینطوری بود که خیلی عالی میشد فکرکنم اونقدر انتظار کشیدیم که دیگه طاقت دو هفته منتظر موندنو نداریم ولی احتمالا همون دوهفته دیگه از 9 به بعد باید اعلام کنن!!نوشته اصلی توسط yaldaazadeh
اولا : سهمیه مناطق هیچ ارتباطی به موضوع بومی پذیری نداره یعنی کم شدن بومی پذیری کاری به سهمیه مناطق نداره.نوشته اصلی توسط nassim
دوما: تو این 13رشته بومی پذیری هست ولی کمتره یعنی به جای %80 (که برای بقیه رشته هاست) %60 اعمال میشه.
البته اطلاعات من با توجه به دفترچه ی انتخاب رشته ی پارساله ممکنه امسال تغییراتی بکنه.
در اين صورت هم فرقي نمي كنه...چونرتبه ي كشوري شخصي كه من ميگم 48 بوده...و بازم نسبت به 60-70 منطقه 2 رتبه ي بهتريه...ولي متاسفانه پزشكي دانشگاه شهيدبهشتي قبول شد!...این اشتباهه. تو این 13 رشته بومی پذیری کمتره ولی سهمیه مناطق مثل بقیه رشته ها وجود داره.
راستی من قبلا هم گفتم اخرین کسایی که در منطقه2 پزشکی دانشگاه تهران قبول شدن و بومی نبودن رتبشون حدود 60-70 منطقه2 بوده. این رتبه ی 160 هم یا همونطور که نسیم گفت زمینو پایین زده یا این که سهمیه بومی(یا...) داشته.
فكر كنم تغييري ايجاد نكردن...اولا : سهمیه مناطق هیچ ارتباطی به موضوع بومی پذیری نداره یعنی کم شدن بومی پذیری کاری به سهمیه مناطق نداره. دوما: تو این 13رشته بومی پذیری هست ولی کمتره یعنی به جای %80 (که برای بقیه رشته هاست) %60 اعمال میشه.
البته اطلاعات من با توجه به دفترچه ی انتخاب رشته ی پارساله ممکنه امسال تغییراتی بکنه.
يه سوال:
جنسيت افراد تا چه حد تاثير داره ؟
من شنیدم: برای قبولی در رشته ی پزشکی جنسیت معمولا به سود پسرها عمل میکنه. (و بعضی وقتا تو رشته های مهندسی به سود دختر ها عمل میکنه.). نمیدونم تا چه حد ولی فکر نکنم خیلی زیاد باشه.
من موندم...که چرا سازمان سنجش همه ی مورد هایی رو که تو قبول شدن تاثیر داره رو نمیذاره سایتش....شاید دوست دارن ما سردرگم بمونیم و هر لحظه از افراد مختلف حرفای متفوت بشنویم و اعصابمون خراب شه!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)