می خواستم بدونم واسه فیزیولوژی جانوری به غیر از گایتون کتاب دیگه ای هست که به درد بخوره؟
می خواستم بدونم واسه فیزیولوژی جانوری به غیر از گایتون کتاب دیگه ای هست که به درد بخوره؟
berne و ganong هستن ولی همون گایتون خوبه...
Anonymous MR (26-01-12), hosseinhasooni (26-01-12), ir09hamid (28-01-12)
Anonymous MR (26-01-12), ir09hamid (28-01-12), setareh-n (26-01-12)
من الان دارم برن و لوی می خونم.
برای مرحله 1 خوبه یا نه ؟ بعد از اون گایتون و گانونگ رو هم نیازه بخونم؟
شانس نام مستعار خداست، وقتی که نمی خواهد امضایش پای نوشته ها باشد!
رادرفورد (01-02-12)
به نظر من برن و لوی از گایتون خیلی مطالب رو گسترده تر و در سطح بهتری توضیح داده.من هر هر چه قدر این دو تا رو با هم مقایسه می کنم به این نتیجه می رسم،بعضی از مطالب رو گایتون رد شده فقط مختصر اشاره کرده اما برن و لوی این طوری نیست،در ضمن گایتون خیلی مطالب پزشکی داره که به درد ما که داریم برای المپیاد می خونیم نمی خوره اما برن و لوی موارد مختصری پزشکی داره که از متن اصلی جدا شد...ولی خوب باز شما بهتر می دونید شاید گایتون رو باید خوند...اما من دارم برن و لوی میخونم!![]()
سه سیب سرنوشت بشیریت را تغییر داد:سیب حوا،سیب نیوتون،سیب استیو جابز
hosseinhasooni (27-01-12), رادرفورد (01-02-12)
بهتر آن است كه ذهن را برای اندیشیدن مورد استفاده قرار دهیم نه برای انبار كردن اطلاعات.((آلبرت انیشتین))
Anonymous MR (30-01-12), Nima138 (27-01-12)
hosseinhasooni (31-01-12), رادرفورد (01-02-12)
هه هه!!!! منم برن ولوي رو بيشتر قبول دارم...ولي تو كلاس دبيرمون گفت گايتون مهمتره... الان بالاخره كدومش؟؟؟؟ گايتون يا برن و لوي؟؟؟؟(البته با توجه به زمان كمي كه باقيست..)
در کل که برن و لوی مهم تره اما تو این وقت کم به نظر من اگه می خواد کسی تازه بشینه بخونه اصلا طرف هیچ کدوم نره بهتره،بشینه کتاب های درسی و کمپبل رو بخونه
سه سیب سرنوشت بشیریت را تغییر داد:سیب حوا،سیب نیوتون،سیب استیو جابز
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)