چرا نمیشه تغییر آنتالپی بعضی واکنش ها رو مثل تشکیل کربن مونوکسید و هیدرازین رو به طور مستقیم اندازه گرفت ؟
چرا نمیشه تغییر آنتالپی بعضی واکنش ها رو مثل تشکیل کربن مونوکسید و هیدرازین رو به طور مستقیم اندازه گرفت ؟
چون در واکنش ان ها تولید نمی شوند و سریع به co2 و nh3 تبدیل می شوند.
Hanisa (09-02-12)
چون بعضي واكنش ها توي شرايط سختي انجام ميشن واسه همين نميشه به روش مستقيم يا همون استفاده از گرماسنج ها تغييرات آنتالپي رو محاسبه كردو درمورد كربن مونوكسيد و هيدرازين هم دوستمون درست فرمودند و هيدارزين هم طي همون فرآيند هابر به آمونياك nh3تبديل ميشه
Hanisa (09-02-12)
ممنون از جوابتون .
یک سوال دیگه قطبیت CCl3H بیشتره یا CClH3 ؟ چرا ؟
یه سواله دیگه هم توی یه تاپیک دیگه برا همین قطبیت باز شده بود.....کلا شما جفت الکترون ها رو کشنده و اتم ها ی الکترو نگاتیو هم الکترون کشنده بگیر......پس اینجا چون که از طرفی هیدروژن داره کربنو از لحاظ الکترونی تغذیه میکنه.....و 3 تا کلرهم در این مولکول وجود داره.....پس به طور کلی درCHCL3 سه بردار رو به پایین داریم......ولی درCH3Cl یک برداره رو به پایین داریم.....البته باید دقت کرد که این سه تا بردار بخشی از اثره همدیگرو خنثی میکنن....پس مسلما اثر 31 بردار به اندازه ی 3 بردار نیست پس میزان قطبیت در CHCl3 بیشتره...
مطمئن هستید ؟ اخه من یه جا شنیدم که قطبیت CH3Cl بیشتره . چون توی CHCl3 اتم های کلر تا حدی قطبیت همدیگر رو خنثی می کنند ...
نمی دونم شاید من اشتباه کردم و اشتباه فهمیدم .
سلام!
شما اگه ساختار چهاروجهی رو درنظر بگیری و بردار قطبیت رو برای دو تا مولکول بکشی متوجه میشی که قطعن قطبیت CH3Cl از CHCl3 بیشتر خواهد بود!
میتونی این لینک رو هم ببینی:
قطبیت CH3Cl یا CHCl3
ویرایش توسط shallaleh : 09-02-12 در ساعت 02:56 PM
اگر همان کاری را انجام دهید که همیشه انجام میدادید، همان نتیجه ای رو می گیرید که همیشه می گرفتید!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)