نتایج مرحله دوم المپیاد ۱۴۰۴ اعلام شد!

نتایج مرحله دوم المپیادهای علمی سال ۱۴۰۴ توسط باشگاه دانش‌پژوهان جوان اعلام شد. بدین ترتیب دانش‌پژوهان موفقی که در بهمن‌ماه گذشته مرحلۀ اول المپیاد را با موفقیت پشت سر گذاشته بودند و فروردین در آزمون مرحله دوم شرکت کرده بودند، هم اکنون می‌توانند در دوره‌ی تابستانه به یادگیری و رقابت بپردازند تا خوشرنگ‌ترین مدال ممکن را به دست آورند.

برای پذیرفته‌شدگان، چه آن‌ها که در کلاس‌های آیریسک شرکت کرده‌اند چه آن‌ها که از مسیرهای دیگر به موفقیت رسیده‌اند، بهترین آرزوها را داریم و امیدواریم در انتهای دورۀ تابستانه هم شاد و راضی باشند. به بازماندگان از این مرحله هم مثل همیشه یادآوری می‌کنیم که المپیادی بودن شما یک امتیاز ویژه بود که حداکثر استفاده را از آن برده‌اید، حالا یک دانش‌آموز ممتاز هستید که می‌توانید قله‌های دانش را به روش‌های دیگر فتح کنید.

اعتراض به نتایج مرحله دوم المپیاد ۱۴۰۴

اگر پس از دیدن کارنامه مطمئن هستید که برگۀ شما به اشتباه تصحیح شده است، از فرصت اعتراض هم استفاده کنید. از روز ۲۷ خرداد امکان اعتراض به برگه و نمرات مرحله دوم المپیاد سال ۱۴۰۴ فراهم می‌شود.  اما اگر به‌حق قبول نشده‌اید و دیگران عملکرد بهتری داشته‌اند، با خیال آسوده به دنبال ادامۀ مسیر تحصیلی خود بروید.

نتابج مرحله دوم المپیادهای علمی سال ۱۴۰۴

.:. بیشتر بخوان .:.
فرم همکاری با آیریسک

برنامه زمانی دورۀ تابستانی باشگاه دانش‌پژوهان جوان در سال ۱۴۰۴

برای بچه‌هایی که در مرحله دوم قبول شده‌اند، مسیری جالب و سخت در پیش است تا رنگ مدال خود را در دورۀ تابستانی مشخص کنند. آزمون مرحله سوم برای المپیادهای فیزیک، کامپیوتر و هوش مصنوعی، قبل از دورۀ تابستانی برگزار می‌شود تا لیست نهایی مدال‌آوران امسال مشخص شود. برنامۀ زمانی آموزش و آزمون در رشته‌های مختلف به شرح زیر است:

جدول زمانی دوره تابستانه المپیادهای علمی سال ۱۴۰۴

توضیحات برنامۀ تابستانی المپیادهای علمی سال ۱۴۰۴:

🔸محل تشکیل کلاس‌های تمام رشته‌ها (به جز المپیاد علوم و فناوری نانو) در محل باشگاه دانش‌پژوهان جوان به نشانی تهران, بلوار مرزداران، بلوار آریا فر، خیابان معتمدی پلاک ۲۰ خواهد بود.
🔸بنا به پیشنهاد کمیته محترم علوم و فناوری‌ نانو، محل تشکیل دورۀ تابستانه‌ این رشته در یکی از دانشگاه‌های شهر تهران خواهد بود.
🔸زمان‌بندی بالا نسخه اولیه است و در صورت ایجاد هرگونه تغییر در جزئیات زمان‌بندی‌های اعلام شده، اطلاعات جدید از طریق باشگاه دانش‌پژوهان جوان و سایت آیریسک اطلاع‌رسانی خواهد شد.

المپیاد، تنها یک ایستگاه است؛ نه آغاز یا پایان راه

سلام به شما بچه‌های پرتلاش و دوست‌داشتنیِ پایه دهم و یازدهم! اول از همه، به شما تبریک می‌گویم؛ چه آن‌هایی که در مرحله دوم المپیاد قبول شدید و چه آن‌هایی که این بار نتیجۀ مطلوب را نگرفتید. همین که تا اینجا آمدید، نشان‌دهندۀ همت و عشق شما به یادگیری است و تمام جان‌کندن‌های شما در این مسیر یک پیروزی بزرگ است. نتیجۀ آن را نه در یک مدال فلزی، بلکه در مدیریت زندگی و آیندۀ خود خواهید دید.

چند کلمه با قبول‌شده‌های المپیاد

اگر این بار نام شما در لیست قبولی‌ها بود، لحظه شیرینی را سپری می‌کنید (نمی‌خوام خرابش کنم). اما یادتان باشد، این تازه شروع یک مسیر با چالش‌‌های بزرگ‌تر است:
مرحله سوم (فیزیک و کامپیوتر) و دورۀ تابستانه: اگر هدف شما مدال خوشرنگ است، از همین حالا برنامه‌ریزی کنید. منابع را دقیق بخوانید و با مشورت اساتید و المپیادیِ‌های دوسه سال قبل، نقاط ضعفتان را تقویت کنید.

خوش اخلاق باشید: شما زحمت کشیدید، هزینه کردید و الآن به موفقیت رسیدید. قدردانی از اساتیدی که همراه شما بودند و خوشرفتاری با دوستانی که در دورۀ تابستانی می‌بینید و رقبای شما هستند، خاطرات خوشی را از شما به جای می‌گذارد که برای سال‌ها قوت قلب دوستانتان خواهد بود. غرور بی‌اندازه، مسیر المپیاد و دانش را از اخلاق تهی می‌کند. مسیری که شما طلایه‌دار آن هستید.

و اما بچه‌های قبول نشده . . .

شاید امروز حس کنید زمین خوردید و درد بزرگی در سر و سینه‌تان می‌چرخد، سرسری نگاه کنیم، می‌توانید به خودتان امیدواری بدهید که بسیاری از آدم‌های موفق، روزی دقیقاً جای شما بودند. اما به طور واقعی دردتان را می‌فهمم؛ اگر تلاش زیادی کرده‌اید و شرکت‌کنندۀ سیاهی‌لشگر نبوده‌اید، آن حس ناامیدی وقتی نتیجه زحمت‌هایتان آن‌طور که انتظار داشتید نبود، یا شاید فشار خانواده و مقایسه شدن با دیگران و اینکه دوستان شما از این مرحله گذشته‌اند و شما …

اما می‌خواهم بگویم:

۱. اشک ریختن اشکالی ندارد!
ناراحت شدن طبیعی است. گاهی لازم است این احساس را بیرون بریزید و یکی دو روز سوگواری کنید. بعدش سبک‌بال و آسوده بلند می‌شوید و دوباره شروع می‌کنید. راستی برای اینکه بیشتر دلتان خنک شود، یادآوری کنید که فقط ۱۰ -۲۰ درصد بچه‌هایی در نتایج مرحله دوم المپیاد قبول شده‌اند مدال طلا می‌گیرند و بقیه سه ماه بعد همین‌جایی هستند که شما هستید!

۲. المپیاد، تنها مسیر موفقیت نیست.
باور کنید که دانشگاه و آینده شما فقط به المپیاد گره نخورده. بسیاری از دانشجویان برتر، حتی نزدیک یک المپیادی هم نبودند! کنکور، پروژه‌های تحقیقاتی، مهارت‌های فردی و خلاقیت‌هایتان راه‌های دیگری هستند که می‌توانید در آن‌ها بدرخشید. شما برای این‌ها آبدیده شده‌اید و می‌توانید با سختی‌های آینده به راحتی برخورد کنید.

۳. نقاط ضعفتان را تحلیل کنید.

به جای سرزنش خود، بپرسید:

  • آیا روش مطالعه‌ام درست بود؟
  • آیا زمان‌بندی مناسبی داشتم؟
  • آیا از منابع درستی استفاده کردم؟

گاهی یک مشورت ساده با معلم یا کسی که قبلاً این مسیر را رفته، می‌تواند دیدگاهتان را عوض کند. راستی گاهی همه چیز درست بوده، اما شانس با شما یاری نکرده! همه‌چیز که دست ما نیست. مثلا شما چقدر در محل تولدتان نقش داشته‌اید؟ باید به خاطر آن هم خودتان را سرزنش کنید؟ پس سرتان را بالا بگیرید. چه مدال بگیرید، چه نگیرید، شما همان بچه‌های باهوش و پرتوانی هستید که آینده روشنی در انتظارتان است. 💙

در پایان . . .

من و خانواده‌تان شما رو خیلی دوست داریم و به توانایی‌های مختلف شما ایمان داریم. اگر آیریسک اومدید، شیرینی و سوغاتی بیارید (چه مدال گرفتید و چه نگرفتید)، چای و بقیۀ پذیرایی با من 🙂

مرتضی خلینا – آخرای بهار ۱۴۰۴

2.5 2 رای
رأی دهی به مقاله
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
دیدن تمام نظرات